MUST advarer United-ledelsen: Forhandlinger om fan-medejerskab tager for lang tid

Klubbens største fanorganisation mister så småt tålmodigheden med ledelsen.

Manchester United Supporters Trust(MUST) advarer klubledelsen om, at forhandlingerne om den foreslåede medejerskabsordning tager for lang tid.

Det forslag, der endnu forelægger, vil MUST på ikke acceptere, lyder det i en mail, der er blevet sendt ud til fan-organisationens medlemmer. MUST kræver yderligere, at der bliver sat fart i processen.

– Forhandlingerne om sådanne ting kan godt tage tid, men vi kan ikke tillade, at de bliver trukket i langdrag, særligt når vi i mellemtiden ser vores klub i tilbagegang på banen, lyder det i mailen.

Det endelige forslag skal til afstemmning blandt MUSTs medlemmer, før organisationen vil bakke officielt op om det, men det er altså i øjeblikket langt fra at ske.

Det står også i mailen, at der forventes en løsning “inden for få uger”.

Klubbens ledelse med Glazer-familien i spidsen trådte for godt et år siden vældigt i spinaten, da de var blandt hovedmændene bag udbryderligaen. I kølvandet på den fadæse bedyrede klubben, at man fremover ville være i tættere dialog med fansene.

Årsdagen for det mislykkede kupforsøg nærmer sig, og MUST kalder det for “utænkeligt”, hvis der ikke er en løsning inden da.

 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel
Alejandro Garnacho

United-ungdomsspiller udtaget til Argentinas a-landshold

Næste artikel

Medier: Ten Hag har haft jobsamtale hos United

ANNONCE