EM-karakterbogen: Runde 4

Vi følger Manchester United-spillerne tæt under Europamesterskaberne. Derfor giver vi efter hver spillerunde karakterer til de ”røde djævle”, som har været i aktion under turneringen. I dag bedømmer vi spillernes præstationer i runde 4.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip – det gælder også under EM:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

Daniel James – 3
Kampfakta: Wales 0-4 Danmark
Antal minutter: 78

Hurtigløberen kom sammen med resten af mandskabet i saksen mod Danmark. Waliserne startede lovende ud – set med deres briller – men det danske hold kom efter et kvarters tid med. Daniel James var dog ikke med i meget i indledningen, ligesom han heller gjorde væsen af sig, da først danskerne overtog styringen af kampen. En skuffende sidste kamp af kantspilleren.

Diogo Dalot – 4
Kampfakta: Portugal 0-1 Belgien
Antal minutter: 90

Der kom aldrig for alvor gang i portugisernes offensive spil før et mindre pres mod slutningen af kampen. Diogo Dalot har klart sine forcer i det offensive, men udover et par enkelte gode situationer fremadrettet, så var det ikke meget, man så til ham. Det er måske en hård karakter på baggrund af en svag holdindsats generelt, men højrebacken var bare usynlig.

Bruno Fernandes – 3
Kampfakta: Portugal 0-1 Belgien
Antal minutter: 35

Det har bare overhovedet ikke været United-stjernens slutrunde, og han ligner en, der trænger til en solid ferie. Den kan han få nu, da Portugal er rejst hjem fra slutrunden, og fra kvartfinale-indhoppet kan Bruno Fernandes kigge tilbage på et par ringe afslutninger udefra og et ellers anonymt bidrag.

Paul Pogba – 6(næsten 7)
Kampfakta: Frankrig 3-3 Schweiz (Schweiz vinder straffesparkskonkurrencen 5-4)
Antal minutter: 120

Et fremragende mål fra godt 30 meter, der må kandidere til turneringens bedste samt et sikkert eksekveret straffespark trækker op. Hans manglende opfattelse ved det for Frankrig skæbnesvangre 3-3 mål trækker dog ned, og han giver med sin indblanding ved det mål vand på møllen til de kritikere, der fortsat mener, han ikke er opmærksom nok i spillet uden bold.

Harry Maguire – 8
Kampfakta: England 2-0 Tyskland
Antal minutter: 90

United-anføreren er i den grad tilbage fra sin skade! Vinder stort set alle sine dueller med de tyske offensivspillere, og derudover har han et par gode fremløb med bolden, som vi også er vant til at se i United-trøjen. Det engelske landshold har endnu ikke lukket mål ind ved slutrunden, og med Harry Maguire tilbage på holdkortet, så ligner defensiven et stærkt våben for Gareth Southgates tropper.

Luke Skaw – 8
Kampfakta: England 2-0 Tyskland
Antal minutter: 90
Suveræn kamp af venstrebacken! Var med i begge Englands mål, hvor han får en assist på det første, og han er ellers bare solid. Det virker, som om mange – bortset fra Mourinho – efter en flot sæson er på Shaws vogn. Ganske fortjent. Og virkelig flot kommet tilbage af backen, der har haft så store udfordringer i flere sæsoner.

Victor Lindelöf – 4
Kampfakta: Sverige 1-2 Ukraine
Antal minutter: 120

Den svageste kamp ved turneringen af svenskeren, der ellers har gjort pænt væsen af sig. Victor Lindelöf er – igen fristes man til at sige – involveret i det afgørende mål fra Ukraine med få minutter til straffesparkskonkurrence, og det tæller ned. Dog skal det også nævnes, at det er et fremragende indlæg, der bliver sendt i panden Artem Dovbyk, som Lindelöf ikke er tæt nok på.

Fredag aften er der igen EM-fodbold på programmet, men det er først når England lørdag møder Ukraine i kvartfinalen, at der er Manchester United-spillere i aktion. Her er Harry Maguire og Luke Shaw med stor sandsynlighed med, ligesom også Marcus Rashford og så selvfølgelig Jadon Sancho kan komme i spil.

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

United sælger målmand til FC København

Næste artikel

Medier: United går nu efter Varane

ANNONCE