Memphis: Jeg vil spille

En rolle som reserve er ikke godt nok for Memphis. Den hollandske kantspiller ønsker mere spilletid.

Forventningerne var tårnhøje, da Memphis Depay sidste sommer kom til Old Trafford fra hollandske PSV. Kantspilleren havde været flyvende i den hollandske liga, hvor han med masser af mål og assists havde været ligaens helt store profil, og arkitekten bag PSV’s mesterskab.

United betalte 26 millioner pund for Memphis, der var jagtet af en lang række topklubber fra Europa. Sidste sæson slog han dog aldrig rigtig igennem, og selv om der bestemt var højdepunkter imellem, var der alt for mange skuffelser i blandt.

I denne sæson har Memphis blot startet inde en enkelt gange under Jose Mourinho. Det var i Liga Cuppen mod Northampton, og ellers har 22-årige Memphis primært måtte se til fra bænken. Men det huer bestemt ikke 7’eren.

– Jeg er den samme person, og jeg ved hvad jeg vil. En rolle som back-up er ikke noget for mig. Jeg er ikke en spiller, som er tilfreds bare fordi jeg er på kontrakt i Manchester United. Det her er min drømmeklub, men jeg vil spille, siger Memhpis i følge hollandske Metro Nieuws.

På trods af den manglende spilletid i United, er Memphis fortsat med omkring det hollandske landshold. Her skal han i den kommende uge op mod Hviderusland og Frankrig.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Romero: Jeg er klar

Næste artikel

Rooney: Selvfølgelig vil jeg spille

ANNONCE