Moyes: Forskellen på mig og Solskjær er, at han har fået tid

West Ham-manager David Moyes har forude for kampen mod sin tidligere klub sammenlignet sig selv med Ole Gunnar Solskjær.

Ole Gunnar Solskjær har fået den tid, som David Moyes aldrig fik. Det mener i hvert fald David Moyes selv; 

– Ole havde en svær start, men forskellen på mig og Ole er, at han har fået tid. Han har bragt spillere op fra akademiet, hvilket er det, Manchester United altid har stået for, sagde Moyes forude for kampen mellem Manchester United og West Ham, som skotten nu træner. 

Alligevel var han fuld af kærlighed til sin tidligere arbejdsgiver:

– Det er en vidunderlig klub og et fantastisk sted at være. For mig er det den største klub i verden, sagde han og understregede, at han glæder sig til at komme tilbage til Old Trafford. 

David Moyes blev tilbage i 2013 udvalgt som Sir Alex Fergusons tronfølger. Han overtog et Premier League-vindende mesterskab og fik en seksårig kontrakt. Men efter 10 måneder blev han fyret, da United lå og rodede på syvendepladsen og var røget ud af Champions League. 

Siden er han blevet fyret i både Real Sociedad, Sunderland og West Ham. Sidstnævnte klub har imidlertid ansat ham igen, og han har så godt som sikret dem overlevelse i denne sæson. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

MEN: Chelsea klar til at fordoble Hendersons løn

Næste artikel

United bekræfter tilgangen af to akademispillere fra Sunderland

ANNONCE