MEN: Derfor blev VAR ikke brugt ved 1-1 scoringen

Kort tid inden Phil Foden gjorde det til 1-1, var der en situation hvor flere mente der skulle dømmes frispark til Marcus Rashford i en duel med Kyle Walker. Tidligere Premier League dommer giver sit bud på hvorfor VAR ikke blev brugt.

Manchester United tabte fortjent 3-1 ude mod Manchester City i søndagens derby. Det var dog Manchester United der kom bedst fra land, da Marcus Rashford scorede et fantastisk mål efter 8 minutters spil.

Vi skulle hen til 56. minut, før at Manchester City kunne svare igen – her var det Phil Foden der afsluttede et flot angreb. Kort forinden var der en duel mellem Marcus Rashford og Kyle Walker, som flere har diskuteret – var der frispark til Marcus Rashford? Hvis ja, hvorfor kiggede VAR den så ikke igennem?

Det har tidligere Premier League-dommer, Dermot Gallagher, nu givet sit bud på.

“Dommeren var tæt på (duellen), og dommeren besluttede der ikke var nogen fejl”

“Hvis VAR underkender dommen, er det “re-refereeing” og ikke en klar og åbenlys fejl. Jeg synes ikke der var frispark og hvis der var, så ville det have været for langt tilbage (for VAR at omstøde det).”

Nederlaget til Manchester City efterlader Manchester United 11 point efter Aston Villa på 4. pladsen, som på nuværende tidspunkt giver adgang til Champions League. Femtepladsen kan blive målet for Erik Ten Hag og co., hvis England får tildelt en ekstra plads i næste års Champions League.

Forrige artikel

Liverpool-spiller får lang karantæne efter uacceptabel opførsel mod Manchester United

Næste artikel

MÅNEDENS SPILLER: RASMUS HØJLUND

ANNONCE