Medier: United har udset sig Crystal Palaces sportsdirektør til ny rolle

Manchester United tager inden længe kontakt til Crystal Palace. London-klubbens sportsdirektør er topkandidat til en ledende rekrutteringsrolle i Manchester. Det skriver flere medier.

Manchester United fortsætter med at støvsuge markedet for dygtige personer, som kan bidrage til klubbens store genopbygning. Og Ineos har allerede udset sig den næste store ansættelse. Det skriver medier som The Independent og The Guardian.

Dougie Freedman, som er sportsdirektør i Crystal Palace, er udset som klubbens kommende ‘Head of Recruitment’. Det vil være en ny stilling i den sportslige organisation, som Ratcliffe & Co. er ved at forandre.

I stillingen som ‘Head of Recruitment’ vil Freedman få stor indflydelse på klubbens spillertilgange. Han vil rapportere til klubbens kommende CEO, Omar Berrada, og klubbens kommende fodbolddirektør, som med stor sandsynlighed bliver Dan Ashworth.

Læs også: Officielt: Ashworth har sagt op i Newcastle – og står nu over for en meget lang “karantæne”

Ifølge både The Independent og The Guardian har United endnu ikke taget kontakt til Crystal Palace, men det vil ske i denne uge.

Freedman er tidligere professionel fodboldspiller og optrådte i sin karriere for blandt andre Wolves, Crystal Palace og Nottingham Forest.

Han startede som manager efter sin aktive karriere. Han stod i spidsen for Crystal Palace, Bolton og Nottingham Forest, inden han fik jobbet som sportsdirektør i Crystal Palace i 2017.

Forrige artikel

STEM HER: Hvor skal vi forstærke os?

Næste artikel

The Telegraph: De Zerbi har beundrere i United

ANNONCE