MEN: United henter ungdomsspiller i Real Madrid

Manchester Evening News fortæller, at Manchester United henter Real Madrids ungdomsspiller Alvaro Fernandez på en fireårig aftale.

Det spanske medie AS og lokalmediet Manchester Evening News bekræfter begge, at Manchester United henter Real Madrids 17-årige forsvarsspiller Alvaro Fernandez Carreras på en fireårig aftale.

Spanieren er en venstreback med stort potentiale, som kom til den spanske kongeklub for tre år siden fra Deportivo La Coruña. Sidenhen har Fernandez spillet sig op igennem ungdomsrækkerne i Real Madrid, lige før springet til seniorfodbolden.

Fernandez har valgt ikke at forlænge sin kontrakt med Real Madrid, hvorfor Manchester United var hurtige til at slå til og sikre sig spanieren. Her forventes det, at han skal indgå på u18- og u23-niveau, men med de skader, der har været til spillere i bagkæden, er det ikke utænkeligt, at han kan indgå i træninger med førsteholdet, som vi har set det med Ethan Laird og Teden Mengi.

Udover Fernandez er den tidligere Real Madrid-spillers landsmand Marc Jurado ifølge selvsamme Manchester Evening News også tæt på en aftale med Manchester United, hvor han vil komme til fra FC Barcelona.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

The Athletic: Maguire spillede på smertestillende i to måneder

Næste artikel

Startopstilling: Fosu-Mensah og McTominay glider ind i startopstillingen

ANNONCE