The Athletic: Maguire spillede på smertestillende i to måneder

United-anføreren pådrog sig en hofteskade i januar, og to måneder frem kæmpede han sig igennem på smertestillende, skriver The Athletic.

Harry Maguire har spillet samtlige Premier League-kampe denne sæson, så hvis han ser lidt tung ud, kan det være en forklaring. Men nu fortæller The Athletic, at United-kaptajnen i januar og to måneder frem spillede kampene på smertestillende.

Det gjorde han på grund af en hofteskade, som han pådrog sig – hvordan kommer mediet ikke ind på – men det var for at hjælpe Ole Gunnar Solskjær i en periode, hvor der var stort pres på alle i klubben for at få resultater.

Maguire er ikke gået igennem sin første sæson som United-spiller uden kritik, efter han kom til klubben med et mærkat som den dyreste forsvarsspiller i verden. I artiklen kommer The Athletic dog ind på statistikker, der viser, at der kun er tre forsvarsspillere i ligaen, der har lavet flere headede clearinger.

I forhold til spillet på bolden er det kun Liverpools Virgil van Dijk og Leicesters Caglar Soyuncu, der har flere succesfulde afleveringer end United-spilleren.

Solskjær udnævnte Maguire til anfører, da Ashley Young forlod klubben i januar.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Hodgson bekræfter: Vi jagtede Greenwood i sommer

Næste artikel

MEN: United henter ungdomsspiller i Real Madrid

ANNONCE