MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.

United var allerede bagud med 3-0, da Raphael Varane måtte lade sig udskifte. Det endte med et nederlag på 6-3, og det var derfor på alle måder en skidt dag på kontoret for De Røde Djævle

Meldingen om omfanget af Varanes skade er dog positiv. Kilder tæt på klubben melder, at skaden ikke er alvorlig, og at den ikke vil holde franskmanden væk fra grønsværnen i længere tid. Det skriver Manchester Evening News.

Midterforsvaren var til stede på Carrington i dag, men det er endnu uvist, om Varane er med, når holdet gæster Omonia i Europa League på torsdag.

Varane var småskadet, da United tog hul på denne Premier League-sæson. Franskmanden har dog siden sejren over Liverpool d. 22. august været en fast bestanddel af midterforsvaret sammen med Lisandro Martinez.

Den tidligere Real Madrid-spiller har generelt været skadesplaget siden sin ankomst fra Madrid i sommeren 2021. Sidste sæson spillede den firedobbelte Champions League-vinder kun 22 af Uniteds kampe i Premier League.

 

Forrige artikel

Telegraph: Gensidigt ønske om snarligt Ronaldo-exit

Næste artikel

Telegraph: Ten Hag vil holde igen med kontraktforlængelserne

ANNONCE