Mendes i Manchester. Sanches eller Mourinho?

Superagenten Jorge Mendes er i disse dage i Manchester. I dag har han blandt andet været forbi Salford Citys stadion, der blandt andet ejes af Neville-brødrene og Ryan Giggs.

Jorge Mendes har mange spændende navne i sit kartotek heriblandt Cristiano Ronaldo. Udover Real Madrid-stjernen er også Renato Sanches og José Mourinho at finde blandt Mendes’ klienter.

En færdiggørelse af handlen med Rento Sanches, der spiller i Benfica, er ifølge mange engelske medier oppe over, og det samme gælder en kontrakt med José Mourinho, hvis man skal tro de mange rygter.

I dag har Jorge Mendes besøgt Salford City, hvor blandt andet Ryan Giggs er medejer. Manchester Evening News melder, at Mourinho gerne ser Giggs som sin assistent, og Mendes skulle angiveligt finde ud af, hvordan stemningen i Giggs-lejren omkring dette.

Hvordan det er gået, melder historien ingenting om, men rygterne om både Mourinho og Sanches er ikke blevet færre af Mendes’ lille tur i Manchester og omegn.

 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Fellaini kan ende i Roma

Næste artikel

Young vil se bold med United-fans

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share