Mesteren roser eleven

Van Nistelrooy har i dag taget sig tid til at rose, Man of the Match imod Portsmouth, Wayne Rooney, som Nistelrooy mener, har tilført United en ny…

Van Nistelrooy har i dag taget sig tid til at rose, Man of the Match imod Portsmouth, Wayne Rooney, som Nistelrooy mener, har tilført United en ny dimension.

Den bare 19 år gamle Rooney, spillede i kampen mod Pompeys helt op til sit store potentiale, og scorede to livsvigtige mål for United, som alle nok ved sikrede United sejren. Og Ruud er glad for den øgede konkurrence blandt angriberne.

Nistelrooy giver Rooney ros for hans præstationer i hans debutsæson for United ”Wayne har haft en fantastisk sæson. For en spiller på hans alder, er han en fantastisk spiller og en kæmpe gevinst for holdet.”

Nistelrooy pointerede ligeledes at kampen imod Crystal Palace på lørdag, er af stor betydning, med henblik på Champions League kampen imod AC Milan.

Ruud tilføjer: ”Kampen på lørdag er en vigtig kamp for os. Vi vil gerne mindske Chelsea’s forspring til tre point, men samtidig også vigtig, for at få ekstra selvtillid til opgøret imod AC Milan.”

Forrige artikel

Den 16-åriges vidneudsagn

Næste artikel

Smithy: Vi bør være stolte

ANNONCE