Mestrene godt fra land

Manchester United indledte deres titelforsvar med en 4-1-sejr over Swansea.

Manchester United forsøgte hurtigt at sætte sig op opgøret i Wales, men hjemmeholdet gjorde det svært for dem i kampens indledning. Mange dumme boldtab betød mange angreb uden afslutning.

Sådan forholdt det sig dog på begge mandskaber, der først kom til chancer et kvarter inde i kampen. Ryan Giggs stod for Uniteds to største inden for denne periode, mens Michu lavede ballade i den anden ende.

Ryan Giggs havde set skidt ud på sine offensive aktioner, men med en bold i i dybden, der måske var tiltænkt en anden adresse, fandt han Robin van Persie, der på akrobatisk vis flugtede den ind til 1-0.

I næste angreb blev det 2-0. Mange stationer var på bolden, før et indlæg blev forlænget af van Persie til Antonio Valencia, der uselvisk smed den på tværs til Danny Welbeck, som satte indersiden på.

Stillingen holdt til pausen, og alt så ud til at gå som det skulle for gæsterne.

Swansea kom dog klart bedst ud til anden halvleg, og fik hurtigt etableret nogle forsøg på en reducering. David de Gea kom dog aldrig rigtigt på arbejde.

I stedet blev Wayne Rooney byttet ind i stedet for Ryan Giggs, og i en af englænderens første offensive aktioner bruger Robin van Persie ham som bande, inden han sendte et missil mod Vorms bur. 3-0.

Med ti minutter igen bliver Danny Welbeck simpelthen for nonchalant, da han smider den væk på egen banehalvdel, og efterlader United på hælene. Det udnyttede Wilfried Bony til at reducere til 3-1.

Det blev dog et lille plaster på såret for hjemmeholdet, der igen måtte se sig passeret i overtiden. Wayne Rooney spillede Danny Welbeck i dybden, og så kunne revanchere hans skidte aktion fra ti minutter forinden med et flabet lob til 4-1.

Det blev det sidste nævneværdige i kampen, og dermed kom mestrene godt fra land med en fornem 4-1-udesejr over Michael Laudrup og hans svaner.