Metzelder afslog United

Den bare 22-årige tyske forsvarsspiller var nok en af Europas mest eftertragtede spillere i denne weekend, hvis man skal tro Planetfootball.

Metzelder skulle således have afslået bud fra både Manchester United og spanske Real Madrid, efter hans nuværende klub, Dortmund, kunne se drømmene om Champions League briste tidligere på ugen, da holdet tabte til Club Brügge i kvalifikationen.

Manchester United og Real Madrid burde ellers være eftertragtede arbejdsgivere, da begge klubber er favoritter til Champions League titlen i år,
men tyskeren mente ikke det var noget for ham:

“Jeg fik konkrete tilbud fra Manchester United og Real Madrid præsenteret for mig, men klubben og Jeg valgte med det samme at afslå dem,” fortalte Metzelder til Planetfootball.
De to bud fra klubberne skulle være på 125 millioner kroner.

Metzelder, der er anfører på det tyske hold, har været ude i 5 måneder med en skade, hvilket også var en af grundene til at han afslog.

“Det er en naturligvis en stor ære at modtage forespørgelser fra disse to klubber, men et skifte er ikke på tale for mig lige nu.”¨

“Jeg har ikke spillet i 5 måneder og jeg er anfører her i klubben, og jeg vil ikke forlade den.
Jeg har et ansvar og jeg vil gerne have rygterne stoppet, så jeg kan koncentrere mig om genoptræningen,” fortalte Christian Metzelder.

Forsvarsspilleren har længe været en eftertragtet herre, og det er derfor naturligt for både Manchester United og Real Madrids vedkommende at han være interesseret i spilleren, efter begge klubber i øjeblikket har et stærkt svækket forsvar.

Transferdeadlinen til Champions League var i dag, hvorfor vi nok vil kunne holde en pause med transferrygterne indtil vinterens transfervindue starter.

Forrige artikel

Klebersons skulder vredet af led

Næste artikel

Barthez vil kæmpe for sin plads

ANNONCE