– Midtugekampe er en mulighed

Van Gaal afviser ikke at sende United i aktion i en række venskabskampe mod gode modstandere, nu hvor der ikke er Champions League på programmet i denne sæson.

Louis van Gaal ser gerne United spille en række venskabskampe i løbet af sæsonen, nu hvor der ikke er europæiske kampe på programmet i denne sæson. Det fortalte den hollandske manager på dagens pressemøde.

– Jeg er vant til at spille midtugekampe, og er enig med Richard Arnold og Ed Woodward. Men jeg har hele tiden sagt, at de tre første måneder er vanskelige, da spillerne skal tilpasse sig en ny tankegang og spillestil. Men jeg er vant til at spille midtugekampe, og kan godt lide at spille mod de bedste hold, sagde van Gaal.

Dermed åbnede van Gaal for alvor op for spekulationerne om, at United i løbet af sæsonen vil spille en række venskabskampe for dels at tjene lidt ekstra og dels for at udfylde kampprogrammet, nu hvor der mangler kampe og indtægter fra Champions League.

Desuden vil kampene kunne spille truppen endnu bedre sammen, ligesom van Gaal vil kunne give spilletid til spillere i udkanten af truppen, og folk på vej tilbage fra skader.

Tidligere på ugen fortalte klubbens direktør Richard Arnold, at han ikke var afvisende overfor planerne, og havde et godt forhold til van Gaal. Og med dagens udmelding fra van Gaal, kunne noget tyde på, at de to herrer har snakket sammen, og vi inden længe ser United spille en række venskabskampe som erstatning for europæiske kampe.

Forrige artikel

Yorke: Welbeck mere værd end Shaw

Næste artikel

U18: Sejr mod Wolves

ANNONCE