Yorke: Welbeck mere værd end Shaw

Dwight Yorke er stærkt kritisk til salget af Danny Welbeck, og specielt prisen er han ikke tilfreds med.

Det vakte blandede følelser blandt United-fans, da Louis van Gaal valgte at sælge Danny Welbeck til Arsenal i de sidste timer af sommerens transfervindue.

En halvdel var tilfredse med salget, da Welbeck scorede for lidt. Omvendt var den anden halvdel af fansene utilfredse, da de så en lys fremtid for 23-årige Welbeck. Dwight Yorke hører uden tvivl til den sidste gruppe, og han er stærkt kritisk over salget.

– Man kunne have valgt at udleje Welbeck i et år, få lidt penge for det, og så have en option. Specielt nu hvor Falcao endnu ikke har skrevet under permanent, siger Yorke.

Welbeck har fået en ganske fin start i Arsenal, og toppede for alvor i den forgangne uge, da han lavede hattrick for Arsene Wengers mandskab i Champions League-kampen hjemme mod Galatasaray.

Noget Dwight Yorke er endnu mere utilfreds med er, at United ikke formåede at få mere end 16 millioner pund for Welbeck. Den tidligere United-bomber siger, at han ganske enkelt ikke forstår dagens transfermarked og priser.

– 16 millioner pund, det er en fornærmelse. Når spillere som Lallana og Shaw sælges for 25 og 27 millioner pund, så er det patetisk. Jeg forstår ikke dagens marked. Er Shaw og Lallana mere værd end Danny Welbeck? Det tror jeg ikke, ikke med hans fart og power, han er meget mere værd end 16 millioner pund, lyder det fra Yorke.

Forrige artikel

De Gea: Howard er en fantastisk keeper

Næste artikel

- Midtugekampe er en mulighed

ANNONCE