Miller på vej til at skrive under med Manchester United

Ikke nok med at Manchester United er ved at skrive under med en kineser, så er klubben også på vej til at skrive under med en Celtic spiller ved navn Liam Miller. Det er i hvert fald, hvad man skal tro på ifølge Sky Sports.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Liam Miller er 22 år gammel, og grunden til, at et rygte er skabt, om at han er på vej til Manchester United er, at Liam Millers kontrakt udløber til sommmer.

Celtics manager, Martin O”Neill, har forsøgt sig her på det sidste at få unge Liam Miller til at skrive under på en kontraktforlængelse med Celtic, men det er endnu ikke lykkedes for klubben, der har hjemme på Parkhead, at få Liam Miller til at underskrive en ny kontrakt.

Miller er irsk, og kommer faktisk fra den samme by, som Manchester Uniteds anfører Roy Keane også er født i. Han har blandt andet medvirket for Celtic i Champions League denne sæson, så han vil ikke være en løsning for Sir Alex Ferguson, hvis han er på udkig efter en spiller til sin Champions League-trup.

Er Liam Millers god nok til Manchester United? Kom med din mening på OldTrafford.dks forum.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

RKC træner forlader klub

Næste artikel

Celtic: Vi har intet hørt

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share