Miller vil kun forlade Celtic for United

Liam Miller har i denne sæson været en af skotske Celtics bedste spillere og det har selvfølgelig rettet interesse fra det øvrige Europa.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Men ifølge spillerens tidligere ungdomstræner, Mick McNulty, så vil han kun forlade Celtic, hvis Manchester United er køberen.

“Han kom i Celtics søgelys, efter han optrådte for Irlands U-15 hold. Southampton, Liverpool, Manchester City og Bolton var interesseret, men hans hjerte var i Celtic.”

“Det eneste hold, som måske kunne have gjort det til en svær beslutning ville have været Manchester United.
Jeg så Sir Alex Ferguson var oppe og se Anderlecht kampen og gik kort efter Miller udgik med en skade. Det burde sige en del!” kommer det fra den tidligere træner, som også røber, at Miller var glødende United-fan som lille.

“Han var meget fokuseret og vidste hvad han ville have. Hvad han ville have var trøje nummer 7. Han var Eric Cantona fanatiker og ville være nummer 7. Han ville simpelthen ikke spille med et andet nummer.
Hans vægge på værelset var fyldt med Eric Cantona plakater og det var der nummer 7 kom fra.”

“Han var en Cantona fanatiker og var stolt over at få chancen til at spille overfor ham, da kom tilbage for at spille for United i Ryan Giggs´ testimonial kamp for nogle år siden,” afslutter træneren.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Butt er tålmodig

Næste artikel

Nardiello vender tilbage

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share