Miller vil kun forlade Celtic for United

Liam Miller har i denne sæson været en af skotske Celtics bedste spillere og det har selvfølgelig rettet interesse fra det øvrige Europa.

Men ifølge spillerens tidligere ungdomstræner, Mick McNulty, så vil han kun forlade Celtic, hvis Manchester United er køberen.

“Han kom i Celtics søgelys, efter han optrådte for Irlands U-15 hold. Southampton, Liverpool, Manchester City og Bolton var interesseret, men hans hjerte var i Celtic.”

“Det eneste hold, som måske kunne have gjort det til en svær beslutning ville have været Manchester United.
Jeg så Sir Alex Ferguson var oppe og se Anderlecht kampen og gik kort efter Miller udgik med en skade. Det burde sige en del!” kommer det fra den tidligere træner, som også røber, at Miller var glødende United-fan som lille.

“Han var meget fokuseret og vidste hvad han ville have. Hvad han ville have var trøje nummer 7. Han var Eric Cantona fanatiker og ville være nummer 7. Han ville simpelthen ikke spille med et andet nummer.
Hans vægge på værelset var fyldt med Eric Cantona plakater og det var der nummer 7 kom fra.”

“Han var en Cantona fanatiker og var stolt over at få chancen til at spille overfor ham, da kom tilbage for at spille for United i Ryan Giggs´ testimonial kamp for nogle år siden,” afslutter træneren.

Forrige artikel

Butt er tålmodig

Næste artikel

Nardiello vender tilbage

ANNONCE