Millwall vil have flere billetter

Millwall supporternes ry i fodbold-England går nu stærkt udover deres billetantal til klubbens vigtigste kamp i mange år, FA Cup finalen imod Manchester…

Millwall supporternes ry i fodbold-England går nu stærkt udover deres billetantal til klubbens vigtigste kamp i mange år, FA Cup finalen imod Manchester United i Cardiff.

Det engelske fodboldforbund kender udemærket til Millwalls mange hooligans, som gennem de seneste par år har givet klubben et meget dårligt ry i England, og derfor prøver de, at gøre alt for at undgå ballade, når de nu indtager den walisiske hovedstad, som selv er kendt for at huse “Soul Crew”, som kalder sig Cardiff City tilhængere.

Derfor har FA taget konsekven har delegeret 7.000 færre billetter til 1. divisionsklubben end Manchester United.
“Blot” 21.000 billetter er det blevet til for klubben, som til daglig har et gennemsnitsligt hjemmepublikum på 10.000.

Millwall mener, at de ikke har haft chancen for at bede om flere billetter, hvorfor de nu beder FA om at genoverveje deres beslutning.

“Vi er meget skuffede over, at FA er nået til denne beslutning om, at give Manchester United et betydeligt større billetantal end Millwall.
Velvidende om, at Manchester United er en stor klub med en enorm fanbase, så underminerer denne beslutning den specielle FA Cup-ånd,” lyder det i en pressemeddelse fra klubben.

At Millwall er skuffede over beslutningen hersker der ingen tvivl om, og FA burde da også have delt antallet ligeligt, således at det også kunne blive en lige kamp på tilskuerrækkerne på Millenium Stadium.

Forrige artikel

Fergie roser Saha

Næste artikel

Giggs kan være på vej væk

ANNONCE