Optakt: Skadesplagede mandskaber i kamp om vigtige point

Manchester Uniteds skadesliste er lang, når de gæster Nottingham Forest i morgen.

Torsdag aften var på mange måder katastrofal for Manchester United.

Lisandro Martinez og Raphaël Varane måtte begge udgå med skader, mens Sevilla som bekendt fik scoret to scene kasser via United-fødder, hvorfor kampen endte 2-2.

Manchester United er således efterladt i lidt af et skadeshelvede, når de i morgen drager til City Ground i håbet om at besejre Nottingham Forest.

Derfor vil meget være overladt til de startende 11, når Manchester Uniteds spillere skal forsøge at tilkæmpe sig de tre point, hvor bænken næppe vil være slagkraftig.

Hos Nottingham Forest befinder de sig også i lidt af et morads, når det kommer til skadessituationen, hvorfor skader må siges at være det helt store tema inden kampen i morgen.

Når det kommer til de to holds formkurver og placeringer i tabellen er der flere interessante ting at dykke ned i.

Manchester Uniteds seneste to udekampe i Premier League har været katastrofale. 0-7-nederlaget til Liverpool vil sent blive glemt, ligesom 0-2-kampen på St. James’ Park mod Newcastle også viste en svag side af det nuværende United-hold.

Dertil kommer, at Nottingham Forest blot har tabt en af deres seneste 11 hjemmekampe i Premier League, hvor man tidligere på sæsonen blandt andet formåede at spille uafgjort mod vores bitre rivaler fra Manchester City.

Alligevel viste Manchester United, at de var stærkest, da de krydsede klinger med Forest i Carabao Cuppen, hvor Manchester United sejrede med 3-0 på City Ground, ligesom det omvendte opgør på Old Trafford endte 2-0 til De Røde Djævle.

På bundlinjen står, at Manchester United aktuelt indtager rækkens 4. plads, mens Forest ligger nummer 18. Forest tabte senest mod Aston Villa, mens Manchester United vandt på flot vis over Everton.

Derfor er der trods skader og træthed stadig retfærdige forhåbninger om en sejr til Manchester United i morgen.

COME ON YOU REDS!

Dato, tid og sted:

De to mandskaber spiller i morgen klokken 17:30 på City Ground i Nottingham.

Kampens dommer:

40-årige Simon Hooper fra Swindon dømmer kampen.

Skader og karantæner:

Manchester Uniteds skadesliste er som bekendt lang, så her kommer et overblik over de spillere, som er ude til kampen i morgen.

Lisandro Martinez’ sæson er færdig, efter han fik et knoglebrud i foden mod Sevilla torsdag aften.

Raphaël Varane er også ude. Franskmanden måtte også udgå torsdag aften. Efter sigende med en skade, han har døjet med de seneste par uger ifølge Evening Standard.

Marcus Rashford vil også sidde ude med sin skade i lysken. Erik ten Hag håber, at Rashford kan vende tilbage i returopgøret på torsdag i Sevilla.

Luke Shaw og Scott McTominay er begge tvivlsomme, og vi må vente i spændingen til holdkortene bliver frigjort i morgen.

Desuden har Erik ten Hag udtrykt, at man ønsker at bygge Anthony Martial langsomt op, hvorfor han sandsynligvis starter på bænken i morgen.

Casemiro er lykkeligvis tilbage fra sin fire-kampes karantæne.

Donny Van de Beek, Alejandro Garnacho og Tom Heaton er også fortsat ude.

Nottingham Forest:

Hos Nottingham Forest døjer de også med en lang skadesliste, hvor lårskader må siges at være det helt store tema.

Midterforsvarerne Willy Boly og Moussa Niakhate er ude, ligesom United-lejesvenden Dean Henderson også er lårskadet. Englænderen ville ikke have været spilleberettiget i morgen på trods af skaden.

Den tidligere Crystal Palace og West Ham-slider Cheikhou Kouyate er også ude med en lårskade, efter han ellers er blevet indskiftet i Forests seneste tre kampe.

Til sidst har vi Chris Wood, der som sine ovenstående holdkammerater også sidder ude med en skade i låret.

Ryan Yates og Serge Aurier er også ude. Yates med en skulderskade og Aurier med et slag.

Renan Lodi og Gustavo Scarpaer er begge tvivlsomme.

Giulian Biancone er ude med en længerevarende knæskade. Omar Richards med fortid i Bayern München er også ude med en længerevarende skade i læggen.

Mulige startopstillinger:

Nottingham Forest:
Navas
Williams – Worrall – Felipe – Toffolo
Freuler – Danilo – Mangala
Gibbs-White – Johnson
Dennis

Manchester United:
De Gea
Dalot – Lindelof – Maguire – Malacia
Eriksen – Casemiro
Antony – Fernandes – Sancho
Weghorst

Hold øje med:

Brennan Johnson og Emmanuel Denis er vel sagtens Forests største offensive trusler. Johnson har i denne sæson scoret otte mål og assisteret to gange. Emmanuel Dennis har tidligere voldt Harry Maguire og Victor Lindelöf store problemer, da han var Watford-spiller. I det, der viste sig at blive Ole Gunnar Solskjærs sidste kamp, scorede han et mål og assisterede to gange, da Watford ydmygede United med 4-1 tilbage i 2021.

Skribentens bud på kampens resultat:

Jeg tror, at Manchester United vinder med stort besvær. 2-1 er mit bud.

TV:

See og Viaplay

5 kommentarer
 1. Must win og tre point på kontoen imorgen.

  Både Spurs og Newcastle tabte idag, desværre vandt Brighton tilgengæld, men tre point så er vi godt på vej ift til top 4 igen.

  GGMU

 2. TB og SR ville være fantastisk med tre point, men et point ,kan i nuværende skades-mange kampe-situation vise sig at være rigtig fint, bare vi ikke taber og misser muligheden for at udbygge føringen. Tottenham har to kampe mere end os, og et lidt træls program, med kampe mod os, Newcastle ude, Liverpool ude og Aston V ude… Hvis vi bare holder dem fra sejr mod os, og hepper på Newcastle, så ser top-4 mulig ud…

  1. OH

   Du har en pointe, men ville ønske jeg var så rolig som dig😉

   Tre point idag ville virkelig lune også for at få sat en prop i vores dårlige udebane “stime” med nederlag i de seneste par opgør…

   Men enig i at et enkelt point også kan være vigtigt især med tanke på den skadessituation vi er i pt.

   1-3 Antony 1, Eriksen 1 og Marguire 1.

   GGMU

   1. TB hvis vi skal have optimisthatten på, så tror jeg at Nott F falder sammen, da de kommer hurtigt bagud, og er nødt til at satse ved at komme frem ad banen, og vi beviser så, at vi faktisk godt kan dræbe en kamp – 0-4 Weghorst 2, Fernandes på straffe, og så kommer Eriksen ind og banker en kontra i kassen 🙂

    1. OH

     Wow hvis Weghorst laver to kasser idag giver jeg en omgang kælder kolde fadbamser på stedet….🥳🥳🥳😂👍

     GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Mini-rejsedokumentar: Turen går til Manchester

Næste artikel

QUIZ: Manchester United vs Nottingham Forest

ANNONCE