Molde nærmer sig mesterskabet

Molde er snublende nær det norske mesterskab, efter de i går besejrede Tromsø med 2-0. Således fører de med ti point ned til Rosenborg på andenpladsen med…

Molde er snublende nær det norske mesterskab, efter de i går besejrede Tromsø med 2-0. Således fører de med ti point ned til Rosenborg på andenpladsen med blot fem kampe igen. Rosenborg har dog en kamp i hånden.

Dermed er Ole Gunnar Solskjær tæt på at kunne fejre sit første mesterskab som manager for et professionelt hold mindre end ni måneder efter, han tog over i sin gamle klub.

Det til trods for, at Molde i sommerpausen måtte sige farvel til klubbens topscorer, Pape Paté Diouf, der skiftede til FC København.

Den 38-årige nordmand fik ellers en svær start som manager i den norske Tippeliga, hvor Molde blot samlede fem point sammen i de første fire runder.

Siden da er klubben, der i år fejrer sit 100-års jubilæum, dog stukket af i toppen af tabellen.

Moldes resterende kampprogram må betragtes som nogenlunde overkommeligt, da Odd Grenland er det højest placerede hold på en øjeblikkelig sjetteplads. Ellers står den på opgør mod Stabæk, Strømsgodset, Sarpborg 08 og Sogndal, der alle befinder sig i den tunge ende af ligaen.

Forrige artikel

Vidic, Smalling og Cleverley på vej tilbage

Næste artikel

Lindegaard tvivlsom til landskamp

ANNONCE