Money: Forbilledlig anden halvleg

Udeholdets træner, Richard Money, gik uimponeret til værks i aftenens kamp – og på trods af 3-0-nederlaget, er det en stolt manager, der ser tilbage på kampen.

Det var en stolt manager for det gæstende League Two-hold, som kunne se tilbage på sit holds præstation, efter de tirsdag aften tabte 3-0 til Manchester United i omkampen af FA Cuppen.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ifølge træneren for holdet, der til dagligt boltrer sig i Englands fjerde bedste række, blev det dog udslagsgivende, at der manglede en smule koncentration i første halvleg. Det siger han ifølge BBC.

– Jeg var virkelig tilfreds med dem i anden halvleg. At komme ind nede med 2-0 og spille med en vilje og kontrol, er ikke nemt, men det var hvad vi gjorde, siger Richard Money.

– Vi gav bolden væk alt for let i første halvleg. Men jeg kan ikke klandre dem for deres organisation og arbejdsmoral.

Ville have et mål til fansene

I anden halvleg blev det kun til et enkelt mål for favoritterne på Old Trafford – fra unge James Wilson. Og det var i høj grad udeholdets fortjeneste, mener Money.

– Jeg sagde ved halvlegen: hvad er det værste, der kan ske – at I bliver banket? Men hvad så. Gå ind og vis, hvad I kan.

– Jeg er ikke sikker på, hvor mange store chancer de i virkeligheden skabte. De ramte os på kontraen, men vi ønskede at smide folk med frem.

– Jeg ønskede bare at få et mål til fansene. Og jeg troede, at vi havde fået det mod slutningen, slutter Cambridge-træneren.

Dermed er eventyret slut for Cambridge, som dog kan vende hjem til Cambridge med en anseelig portion penge – op imod 1 mio. pund – foruden oplevelsen.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Januzaj: Jeg har svært ved 3-5-2

Næste artikel

Van Gaal ser frem til Preston-opgør

Relaterede artikler
Gå til siden

Spekulationerne om Cristiano Ronaldos fremtid tager til

Masser af erfaring på topplan, et hav af pokaler og blandt verdens bedste spillerne nogensinde. Alligevel er Cristiano Ronaldos rolle i klubben for alvor kommet i tvivl i kølvandet på den dårlige sæsonstart.
ANNONCE
Total
0
Share