Money: Forbilledlig anden halvleg

Udeholdets træner, Richard Money, gik uimponeret til værks i aftenens kamp – og på trods af 3-0-nederlaget, er det en stolt manager, der ser tilbage på kampen.

Det var en stolt manager for det gæstende League Two-hold, som kunne se tilbage på sit holds præstation, efter de tirsdag aften tabte 3-0 til Manchester United i omkampen af FA Cuppen.

Ifølge træneren for holdet, der til dagligt boltrer sig i Englands fjerde bedste række, blev det dog udslagsgivende, at der manglede en smule koncentration i første halvleg. Det siger han ifølge BBC.

– Jeg var virkelig tilfreds med dem i anden halvleg. At komme ind nede med 2-0 og spille med en vilje og kontrol, er ikke nemt, men det var hvad vi gjorde, siger Richard Money.

– Vi gav bolden væk alt for let i første halvleg. Men jeg kan ikke klandre dem for deres organisation og arbejdsmoral.

Ville have et mål til fansene

I anden halvleg blev det kun til et enkelt mål for favoritterne på Old Trafford – fra unge James Wilson. Og det var i høj grad udeholdets fortjeneste, mener Money.

– Jeg sagde ved halvlegen: hvad er det værste, der kan ske – at I bliver banket? Men hvad så. Gå ind og vis, hvad I kan.

– Jeg er ikke sikker på, hvor mange store chancer de i virkeligheden skabte. De ramte os på kontraen, men vi ønskede at smide folk med frem.

– Jeg ønskede bare at få et mål til fansene. Og jeg troede, at vi havde fået det mod slutningen, slutter Cambridge-træneren.

Dermed er eventyret slut for Cambridge, som dog kan vende hjem til Cambridge med en anseelig portion penge – op imod 1 mio. pund – foruden oplevelsen.

Forrige artikel

Januzaj: Jeg har svært ved 3-5-2

Næste artikel

Van Gaal ser frem til Preston-opgør

ANNONCE