Mor til fængslet: Tag ikke til Rom

Da Manchester United sidst var i Rom i december sidste år blev fire Manchester United-fans arresteret. Når Manchester United i morgen igen er i Rom vil de…

Da Manchester United sidst var i Rom i december sidste år blev fire Manchester United-fans arresteret.

Når Manchester United i morgen igen er i Rom vil de fire fans på henholdsvis 18, 23, 35 og 39 år fortsat sidde bag tremmer, mens de venter på deres appelsag.
De blev fængslet af politiet, som mente de var ude på ballade, da de valgte ikke at benytte den anbefalede transport og i stedet selv tog ud til stadion på egen hånd.

Moderen til en af dem, den 23-årige Kyle Dillon, beder nu Manchester United-fans om at blive hjemme i England.

“Lad være med at tage til kampen. Vores politi kan ikke beskytte dig og det italienske politi kan heller ikke gøre det, da de netop er en del af problemet,” udtaler Janet Dillon.

Da Manchester United for et år siden var i Rom endte det i en kæmpe skandale, da politiet uhæmmet gik voldeligt tilværks i Uniteds sektion efter at engelske hooligans havde forsøgt at trænge ind på området.

Med appelsagen tæt på, håber Janet Dillon derfor på at der ingen ballade bliver denne gang, da det kan skade sønnens appel.

“Hvis du tager til kampen, så lav ikke uroligheder. Appelsagen ligger tæt på og det kan have en effekt på appelens udfald,” siger hun.

3 United-fans blev stukket ned sidste United var i den italienske hovedstad.

Myndighederne og Manchester United anbefaler medrejsende fans om at benytte den officielle transport, som er sat til rådighed for fansene.

Forrige artikel

Ny Glazer-mand i bestyrelsen

Næste artikel

Her kan du se braget i aften

ANNONCE