Morrison frifundet for overfald

Mange har spået Ravel Morrison til at være et af de største talenter lige nu i engelsk fodbold, og når man ser ham spille fodbold, er man næppe i tvivl om…

Mange har spået Ravel Morrison til at være et af de største talenter lige nu i engelsk fodbold, og når man ser ham spille fodbold, er man næppe i tvivl om United-spillerens evner.

Der har dog været flere disciplinærproblemer med den unge spiller, og senest har han været på anklagebænken i forbindelse med en sag om, at han angiveligt skulle have overfaldet sin kæreste og ødelagt hendes mobiltelefon.

Retten fandt dog ikke beviserne for overfaldet tilstrækkelige, og da kæresten, Reah Dixon, ikke ville afgive en redegørelse for anklagen, blev han derfor frifundet. Dog må han punge op med £600 for en smadret mobiltelefon, efter at Morrison selv har indrømmet at have smidt den ud af et vindue i forbindelse med et skænderi. Det skrive The Guardian i dag på deres hjemmeside.

Tidligere har Morrison fået en betinget dom på 2 år for at have truet et vidne til at tie i forbindelse med en retsag om et gaderøveri. Netop denne sag har givet anledning til bekymringer hos den øverste ledelse hos Manchester United, hvor diskussionen har gået på, om man skulle fritstille den unge spiller.

Retsagen om hærværk og overfald kommer kun to dage efter, at Morrison markede sig positivt i FA Youth Cup-finalen, hvor han med to kasser var med til at sikre klubbens 10. trofæ i turneringen.

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Park vil gøre alt for en Champions League-triumf

Næste artikel

Finalearrangement aflyst

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share