Mourinho ændrer kurs: Vil ikke kritisere enkelte spillere

Noget tyder på, at Mourinho fremover vil skifte kurs i forhold til sine udtalelser til pressen. Dette fortæller han i hvert fald efter dagens nederlag til Brighton.

Mourinho udtalte efter dagens nederlag, at han ikke længere vil kritisere individuelle spillere offentligt. Dette må ses som en forandring i forhold til, hvordan portugiseren tidligere har ageret i mange situationer i den seneste tid for Manchester United. Mourinho begrundede dette kursskifte til en Sky-reporter efter dagens kamp. 

– Når jeg taler om individuelle situationer og er kritisk overfor mine spillere, accepterer i det ikke. Pressen og eksperterne kritiserer mig, når jeg går i den retning. 

Istedet var Mourinhos kommentarer på kampen, at holdet blev straffet på en række store fejl, som var forårsaget af hele holdet. Ifølge Mourinho, var især det tredje mål inden halvleg med til at slå United-holdet ud af kurs og give Brighton-holdet den fornødne selvtillid til at skaffe alle tre point. 

Om Mourinho igen kan få lov til at tale positivt om sine spillere til pressen, finder vi ud af næste mandag d.27 august. Her venter Tottenham på hjemmebane. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Mourinho gør grin med rapporter

Næste artikel

Pogba kritiserer dagens præstation

ANNONCE