Neville: Potentiale i Rashford-Zlatan-makkerskab

Spørger man Sky Sports-ekspert Gary Neville, kan Manchester Uniteds frontduo meget vel komme til at hedde Ibrahimovic og Rashford fremover.

Manchester United kom lørdag igen tilbage på vinderkurs, da de slog Leicesters engelske mestre med 4-1. Kampen var den kun anden gang i sæsonen, at 34-årige Zlatan Ibrahimovic startede sammen med den 16 år yngre Marcus Rashford.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Men står det til den mangeårige United-spiller og nuværende ekspertkommentator for Sky Sports Gary Neville, var det bestemt ikke den sidste.

– Zlatan Ibrahimovic og Marcus Rashford ser ud til at være et match, siger Neville til Sky Sports.

Lørdag viste de to flere eksempler på deres indbyrdes forståelse. Blandt andet satte Ibrahimovic den 18-årige op med en klog aflevering i dybden, som han desværre brændte. Rigtig gode tegn, mener United-legenden.

– Ibrahimovic er klog nok til at finde de løb, Rashford tager. Rashford er intelligent – han kan ikke bare løbe og afslutte.

– De her to kunne sagtens ende op med at spille sammen.

På trods af sin brændte chance, formåede Rashford alligevel at score Uniteds tredje mål i weekendens sejr. Målet var hans syvende i otte kampe i alle turneringer denne sæson.

Torsdag får de to angribere mulighed for at bygge videre på samarbejdet, når ukrainske FC Zorya Luhansk gæster Old Trafford.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

- Mourinho vil modbevise kritikerne

Næste artikel

Mourinho bekræfter: Ibrahimovic med fra start

ANNONCE