Mourinho: Dejligt for fansene

Manchester United-manageren er lykkelig over de tre point mod mestrene, efter især en første halvleg med dynamisk og flydende fodboldspil.

Manchester United kom tilbage på sporet med stil, da de i dag sendte de forsvarende engelske mestre hjem med en sejr på hele 4-1.

For “de røde djævles” træner, José Mourinho, var det vigtigt at komme tilbage på sporet med en solid præstation.

– Det var en rigtig god præstation og et rigtig godt resultat. Det er aldrig nemt mod dem – og især ikke at gøre det på i den stil, vi gjorde, siger portugiseren til Sky Sports.

 – I anden halvleg handlede det mere om kontrol. Selvfølgelig ønskede vi en lille smule mere, men Ranieri var god til at læse sine muligheder og få balanceren på plads, så han i stedet for at tabe stort kunne kontrollere scoren en smule.

Mourinho var under kampen særligt tilfreds med den løbevillighed og intensitet, som holdet viste.

– I dag havde vi intensitet, bevægelse og dynamik i spillet. At være tilbage på hjemmebane og slå mestrene er rart; sidste sæson kunne vi ikke slå dem, men i år har vi allerede slået dem to gange.

– Vi har tabt seks point i Premier League. Vi har fire sejre, hvilket er virkelig vigtigt. I dag handlede det om sikkerheden og glæden hos fansene. Jeg kan ikke huske, hvornår de sidst har set sådan en score ved halvlegen. 

Efter dagens resultat har Manchester United 12 point på kontoen efter seks spillede kampe. Det rækker i skrivende stund til en tredjeplads. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Video: Pogba scorer til 4-0 og Leicester får reduceret med et flot mål

Næste artikel

- Jeg læser aldrig aviserne

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share