Mourinho har en Pogba-plan

Det er endnu ikke lykkes Paul Pogba at vise, hvorfor United valgte at gøre ham til verdens dyreste fodboldspiller. Men José Mourinho har en plan.

Lige så store som forventningerne har været til Paul Pogba, næsten lige så store har frustrationerne indtil videre været over franskmandens præstationer. Samtidig med at holdet så har tabt de seneste to kampe, så vil noget af kritikken blive rettet mod de bærende spillere. Blandt andet verdens dyreste fodboldspiller.

Indtil videre har Pogba i Premier League-kampene spillet ved siden af Marouane Fellaini med Rooney foran dem. Det er lykkes at få Fellaini til at se god ud, men vi har endnu det bedste at se fra Uniteds nye nr. 6.

José Mourinho er dog ikke i tvivl om, at hans store stjerne føler sig tilpas på banen og i truppen, og det kun er et spørgsmål om tid, førend vi får de gode præstationer at se.

– I Premier League har vi indtil nu spillet med Rooney som nr. 10 og mod Feyenoord spillede Herrera foran de bagerste fire og så med Schneiderlin og Pogba med frihed til at finde rummene, siger Mourinho ifølge The Express.

– Det er ikke et spørgsmål om den position, Pogba spiller, han føler sig komfortabel. Vi skal have skærpet de indbyrdes relationer.

Det virker meget sikkert, at Rooney vender tilbage i startopstillingen mod Watford, og at Pogba altså skal spille ved siden af Fellaini på den centrale midtbane. 

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Vidic: Jeg var tæt på at skifte til Liverpool

Næste artikel

Optakt: Watford – Manchester United

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share