Mourinho: I må spørge Klopp hvad han mener nu

Jurgen Klopps udtalelser om Manchester Uniteds køb af Paul Pogba sidste år vækker nu undren hos Jose Mourinho.

Den medievante tyske manager hos Liverpool var for halvandet år siden ude og sætte spørgsmålstegn ved Manchester Uniteds køb af Paul Pogba, som dengang gjorde franskmanden til verdens dyreste fodboldspiller.

Dengang udtale Klopp blandt andet at han aldrig ville investere så mange penge på én fodboldspiller, men istedet satse på et skabe et samlet hold.

Men efter at selvsamme tysker i denne uge annoncerede at han i næste uge gør Southamptons Virgil van Dijk til verdens dyreste forsvarsspiller, så vækker det selvsagt undren hos Jose Mourinho.

På spørgsmålet om Liverpools køb af hollænderen svarede Mourinho:

– Jeg tror at den der bør tale om det, er Jurgen selv. Hvis jeg var en af jer (medierne, red.), så ville jeg spørge til hans kommentarer for et års tid siden.

– Virgil van Dijk bliver den dyreste forsvarsspillere i fodboldhistorien. Er han bedre end Paolo Maldini, Giuseppe Bergomi eller Rio Ferdinand? Det er svært at sige, men det er sådan markedet ændret sig. Enten betaler du eller også betaler du ikke.

– Hvis du betaler, så må du af med et vanvittigt højt beløb. Hvis du ikke vil det, så får du ikke spilleren. Så simpelt er det. Det er ikke nogen kritik af Liverpool, men sådan er det, lød det fra Mourinho. 

– Jeg skal ikke gå ud og kommentere på hvad de gør, men de må jo tænke at denne spiller er den rette spiller for dem, og at de virkelig gerne vil have denne spiller, siden de har betalt dette for ham.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Podcast: Juleprogrammet + optakt til Southampton & Everton

Næste artikel

Startopstillingen mod Southampton

ANNONCE