Mourinho-kritik påvirker ikke Pereira

Andreas Pereira tager ikke så tungt på kritikken fra Mourinho, men opfatter det bare som et godt tegn.

Andreas Pereira skiftede i slutningen af transfervinduet til Valencia på en lejeaftale. Noget der ikke ligefrem huede José Mourinho, men det bekymrer den belgisk fødte brasilianer sig ikke om.

– Det var svært fordi de gerne ville have, at jeg blev i Manchester, men for mig og mine muligheder for at spille, så er det bedre at være her, forklarer Pereira til Marca.

På en pressekonference fortalte Mourinho, at han var skuffet over, at Pereira valgte at tage til Valencia fremfor at tage kampen op på Uniteds hold.

– Det sårede mig ikke. Jeg talte med ham før jeg tog hertil, fortsætter Pereira.

– På den ene side er jeg glad fordi han kan lide mig. Hvis han ikke mente, at jeg var en god spiller, havde han ikke ønsket, at jeg skulle blive. Så jeg ser det fra den lyse side.

– Hvis mit fokus var negativt ville det måske gøre ondt, men for mig er det en god ting. Jeg talte med ham før jeg tog hertil og jeg vil arbejde hårdt og blive her hele året. Jeg er fokuseret.

– Jeg vil blive her og hjælpe holdet hele året, men jeg ved ikke, hvad United vil have i fremtiden. Jeg vil bidrage med mit bedste og gøre alt jeg kan hele året hos Valencia.

Andreas Pereira var sidste sæson udlejet til nedrykkerne Granada, hvor han var den spiller under 23 år med flest chanceskabende afleveringer.

Læs mere om:

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Mourinho: United var gået i stå

Næste artikel

Michael Keane: Derfor valgte jeg Everton

ANNONCE