Mourinho lurer på Nani

Jose Mourinho og Real Madrid har været ualmindeligt stille i dette transfervindue, men det har de muligvis i sinde at lave om på med et bud på Luis Nani.

Nani har kontraktudløb med Manchester United i 2014, og klubben skulle have tilbudt portugiseren en forlængelse, men denne er endnu ikke blevet accepteret fra Nani-lejren. Det, blandet med udtalelser fra hovedpersonen selv tidligere, åbner for spekulation, og TalkSport skriver i dag, at Real Madrid skulle være klar til at teste Uniteds rygrad.

De skulle eftersigende stå klar med et bud på næsten 20 millioner pund. Kongeklubben håber på, at deres tætte forhold med Nanis agent, Jorge Mendes, som også er agent for Cristiano Ronaldo og Jose Mourinho, kan hjælpe dem i handlen.

Det er dog ikke kun de spanske mestre, som har udset sig Nani. Det har også stenrige Anzhi Makhachkala, der eftersigende skulle have Nani øverst på ønskelisten. Med en klubkasse som er så godt som bundløs, kan russerne blive svære at afvise, hvis de smider et vanligt voldsomt bud og kontraktudspil.

Forrige artikel

Chicharito: Holdet kommer først

Næste artikel

Ferdinand afviser anklage

ANNONCE