Mourinho: Rooney bestemmer selv sin fremtid

Manageren siger, at Rooney selv skal bestemme, hvad han ønsker i fremtiden.

Der har været spekuleret i, at Wayne Rooney måske er i gang med sin sidste sæson i Manchester United. De seneste meldinger lyder på et stort bud fra Kina, hvor Rooney kan score et stort beløb i sin karrieres efterår.

José Mourinho siger, at han ikke ønsker at være herre over spillernes beslutninger. Han understreger også, at Rooney fortsat har en masse at bidrage med for United, hvis han selv ønsker det.

– Jeg mener, at han har en masse at tilbyde holdet endnu, men jeg lader den beslutning være helt op til ham selv, siger Mourinho i følge Sky Sports.

– Jeg ønsker ikke at kritisere spillere, som skifter til Kina. Det er i sidste ende dem selv, som skal organisere deres liv og deres karriere. Selvfølgelig er pengene store og oplevelsen kan helt sikkert også være fantastisk i Kina. 

– Jeg ved, at andre managere ønsker at bestemme alt i og omkring spillernes liv, men sådan bliver jeg aldrig. Rooney har ikke fortalt mig noget om fremtiden, så jeg ved ingenting.

Wayne Rooney har i denne sæson set sig henvist til udskiftningsbænken i mange kampe, og derfor er det måske ikke udelukket, at han søger nye græsgange efter sæsonen.  

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

U18: Pointdeling mod Everton

Næste artikel

Sky Sports: Sean Goss skifter til QPR

ANNONCE