Mourinho: Sanchez-køb vil hjælpe Rashford

José Mourinho mener, at tilgangen af Alexis Sanchez vil hjælpe Marcus Rashford til at tage de næste skridt i sin karriere.

Mange fans og medier har snakket om, at Marcus Rashford er den store taber i forbindelse med Uniteds køb af Alexis Sanchez. Men Uniteds manager ser dog indkøbet som en god mulighed for Marcus Rashford, der kan lære meget af chileneren.

– “Drengen” (Mourinho omtaler gerne Rashford som ‘The Kid’, red.) har en helveds masse erfaring omkring sig. Og spillere som Alexis Sanchez kan kun hjælpe hans udvikling på vej. Så der venter ham en stor fremtid.

– Det er en interessant historie med Marcus. Han kom frem under Van Gaal på et hold, der manglede muligheder, og så kom den nye træner, som har et ry for at være monsteret, der dræber unge spillere til. Men han spiller stadig hver kamp, siger Mourino til manutd.com med henvisning til, at han et ry for ikke at bruge unge spillere.

Alene i denne sæson har Marcus Rashford som den eneste United-spiller optrådt i 36 kampe enten som starter eller indskifter. Det kunne altså godt tyde på, at Mourinho har et godt øje til stortalentet.

 

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Sky: Roma forhandler om Blind

Næste artikel

Blinds far bekræfter: Roma vil have min søn

ANNONCE