Mourinho slår igen

Sir Alex Ferguson sendte forleden en hård kritik imod London-klubben, og den har Chelseas nye manager, Jose Mourinho, smidt i hovedet på Ferguson igen….

Sir Alex Ferguson sendte forleden en hård kritik imod London-klubben, og den har Chelseas nye manager, Jose Mourinho, smidt i hovedet på Ferguson igen.

Ferguson udtalte til engelsk presse, at Chelseas penge kunne købe spillere, men ikke et mesterskab.
Til det svarer Jose Mourinho nu:

“Jeg er enig i, at penge ikke kan købe point og sejre.
Hvis man ser få måneder tilbage, så slog Porto dem (Manchester United red.) med et transferbudget på 10% af Uniteds.
Så det er helt korrekt. Penge køber spillere, men ikke et hold,” udtalte Mourinho igår ifølge Sky Sports.

Samtidig erklærede Chelseas direktør, Peter Kenyon, at Chelsea er i den bedste periode nogensinde og opfordrede samtidig deres fans til at følge deres formuer, som han så smukt kalder det…

“Det er en dejlig tid at være involveret med Chelsea FC.
Sidste sommers takeover af Mr. Abramovich var måske den mest dramatiske begivenhed i klubbens historie, og den seneste sæson kunne vi nyde som den bedste siden 1955.
Vi håber, at nye fans over hele verden, startende med USA, vil være loyale og følge vores rigdom,” udtaler Kenyon, som forlod sin direktørpost i Manchester United til fordel for de mange penge hos Chelsea.

Nu spekuleres der i, hvornår Peter Kenyon går ud og erklærer, at hans hjerte altid har været blåt, og han altid vil være Chelsea-supporter til døden den skiller.

Forrige artikel

Fergie raser mod OL

Næste artikel

Diego vil gerne til Atletico

ANNONCE