Mourinho stjæler Mangala foran Moyes

FC Portos stærke forsvarsspiller Eliaquim Mangala ser ud til at være på vej til Chelsea, selv om United stadig er interesseret.

22-årige Eliaquim Mangala har spillet en stor sæson for FC Porto, og har tiltrukket sig interesse fra flere store klubber i Europa. En af dem er Manchester United, hvor flere engelske medier skriver, at den franske forsvarsspiller stod højt på Sir Alex Fergusons liste inden han stoppede som manager.

Uniteds nu tidligere talentspejder Martin Ferguson skulle flere gange sidste sæson have studeret Mangala på nærmeste hold, og anbefalet ham til sin bror. Nu ser det dog ud til, at United ikke fået fat på deres mand, som i stedet er på vej til Chelsea.

Engelske aviser skriver i dag, at Moyes er taget på ferie og at Mourinho derfor har taget førertrøjen i kampen om Eliaquim Mangala. Chelsea skulle være klar med et bud på 22 mio. pund, selv om Porto oprindeligt forlangte nærmere de 30 mio. pund.

Mangala kom til Porto for to år siden fra belgiske Standard Liege for lidt mere end fem mio. pund. Han har spillet en enkelt landskamp for Frankrig.

Forrige artikel

Thiago Silva vil have Rooney til Paris

Næste artikel

Martinez forventer ikke Fellaini-salg

ANNONCE