Mourinho stolt af spillerne trods nederlag

Jose Mourinho ærgrer sig over dagens skuffelse mod rivalerne fra Arsenal. Portugiseren mener dog, at præstationen var i orden og glæder sig især over unge Axel Tuanzebe, som i dag fik sin første kamp fra start.

Med dagens 2-0-nederlag til Arsenal ligner det, at Manchester Uniteds spinkle håb om en top-fire-placering definitivt er slukket. Nederlaget til trods kan José Mourinho dog kun være tilfreds med dagens præstation.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Jeg er meget tilfreds med spillerne, og jeg er meget tilfreds med præstationen, siger portugiseren ifølge BBC og fortsætter:

– Vi lavede ændringer – vi lavede otte ændringer. Så selvfølgelig vidste vi godt, at vi ikke kom med vores maksimale styrke.

– Men det var beslutningen, og vi ønsker at vinde Europa League. Det er vigtigere for os end fjerdepladsen.

Havde chancerne

Uniteds manager ærgrer sig over at indkassere de to mål, der begge kom inden for tre minutter. Forinden – og især i første halvleg – var gæsterne nemlig godt med, siger portugiseren.

– Vi havde vores chancer til at score, før de gjorde; store chancer i første halvleg. Scorer vi på de chancer, så har vi kampen under fuldkommen kontrol.

– Efter de scorer, er det svært, og efter mål nummer to – selvom vi prøver – der beslutter jeg at lade Paul (Pogba, red.) være på bænken og ikke gamble efter hans skade.

– Jeg er skuffet over resultatet, men jeg er ikke skuffet over præstationerne – hverken den overordnede eller de individuelle. 

Spillerne viste mod

Med otte ændringer i startopstillingen var det da også et United-hold, der så anderledes ud end især dem, der vandt i Europa League torsdag, men spørger man Mourinho, var præstationen altså absolut godkendt fra substitutterne.

– Vi var nødt til at hvile nogle spillere. Vores trup er meget lille for tiden. Vi har fem spillere ude, som det er umuligt at nå at få tilbage denne sæson.

– Alligevel viste gutter som Smalling, Jones og Mata mod. Det er første gang, de spiller fodbold i syv uger, og de spillede i 90 minutter og gav alt, de havde.

Unge Axel Tuanzebe fik tidligere på sæsonen debut i et indhop mod Wigan Athletic, men i dag var første gang, forsvarstalentet var med fra start. 

Og spørger man Mourinho, så behøver den unge back ikke at hænge med hovedet efter dagens præstation.

– Knægten var fantastisk, og hans attitude var lige som den skulle være i hans første kamp – mod Arsenal på udebane.

Efter dagens resultat ligger United på ligaens femteplads efter 35 kampe, stadig med 65 point. Det er fire point dårligere end Manchester City, og fem dårligere end Liverpool.

United tager torsdag imod Celta Vigo i returkampen af årets Europa League-semifinale. Finalen bliver spillet 24. maj i Stockholm.

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Forrige artikel

Nederlag på Emirates

Næste artikel

Wenger: Vi var tålmodige

ANNONCE