Scholes om Pogba: Minder om Gerrard

I seneste afsnit af Manchester Uniteds egen podcast, UTD Podcast, sammenligner Paul Scholes franske Paul Pogba med Liverpool-legenden Steven Gerrard.

I seneste udsendelse af Manchester Uniteds egen podcast, UTD Podcast, er Paul Scholes med som gæst i studiet.

I udsendelsen falder snakken blandt andet på Uniteds franske midtbanespiller Paul Pogba, der altid er et emne blandt kritikerne, når der diskuteres United. 

Scholes, der i en kort periode i 2012 spillede sammen med franskmanden, ser dog den 27-årige midtbanemand som en stor spiller med masser af kvalitet.

– Jeg nåede at spille en smule med Paul (Pogba, red.) og alle kender til det talent, han har. 

– Han var fremragende i Juventus. Og han var fremragende for det franske landshold under VM (i 2018, red.). Han har til tider også været rigtig god for United, udtaler englænderen i podcasten.

United-legenden, der i dag er 45 år, vælger endda at sammenligne den tidligere Juventus-stjerne med Liverpool-ikonet Steven Gerrard. 

– Som midtbanespiller kan han alt. Man kan endda sammenligne ham med Steven Gerrard med den fart, styrke og de evner, han har. Han kan gøre, hvad som helst.

Paul Pogba har i denne sæson døjet med flere skader, der har holdt ham ude det meste af sæsonen. På grund af coronakrisen må han dog vente lidt endnu på sit endegyldige comeback. I mellemtiden sættes der spørgsmålstegn ved den franske VM-vinders fremtid på Old Trafford, som siden sidste sommer har været usikker.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Mourinho-tid styrkede Rashford

Næste artikel

Maguire: Vi vil være titeludfordrere

ANNONCE