Mourinho: Vi er mere klar denne gang

José Mourinho talte om, hvordan spillet har udviklet sig siden den første kamp mod Liverpool.

Det er et helt andet hold, José Mourinho kan præsentere for Liverpool i søndagens kamp, end det der i oktober løb ind på Anfield. Udviklingen er heldigvis gået den rigtige vej, siger manageren.

– Dengang havde jeg ikke haft så lang tid til at arbejde med holdet endnu, men det er anderledes nu. Nu er vi begyndt at forstå hinanden langt bedre, og det er selvfølgelig en klar fordel, sagde Mourinho på gårsdagens pressemøde. 

– Vi tænker fodbold på en speciel måde, men i sidste ende er det her bare endnu en kamp. Lad os nu gå ud og nyde det. 

I kampen på Anfield var Mourinho fint tifreds med et uafgjort resultat. Han kunne være tilfreds igen, hvis det viser sig, at Liverpool er det dominerende hold. 

– Jeg ved ikke, hvad der er et godt resultat. Hvis Liverpool spiller langt bedre end os, så er vi nok tilfredse med det ene point ved sidste fløjt, men der er så mange spørgsmål, vi først får svar på under kampen.

Fansene er afgørende

José Mourinho var efter Liga Cup-kampen mod Hull ikke tilfreds med fansene. Nu siger han, hvad han forventer i en stor kamp mod Liverpool.

– Hvad jeg ønsker, det er egentlig, hvad jeg har fået fra dag ét. De skal være med spillerne under kampen, og nu har de også et ansvar for at vise, hvor meget denne kamp betyder for dem.

– Vi spiller på hjemmebane, så vi vil være i klart overtal på lægterne. Jeg er slet ikke i tvivl om, at de kan give os det ekstra rygstød i en vigtig kamp. 

Kampen fløjtes i gang søndag klokken 17.00. Du kan se kampen på TV3+.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Klopp er klar til kamp

Næste artikel

Rojo og Zlatan forventes klar

Relaterede artikler
Total
0
Share