Mourinho: Vi har momentum

Jose Mourinho er en glad mand efter dagens 4-0-sejr over kriseramte Crystal Palace, som man nemt slog 4-0.

Jose Mourinho har et ry for at gøre sin anden sæson til noget helt særligt. Senest vandt han overlegent mesterskabet, da han stod i spidsen for Chelsea i 14-15-sæsonen.

Og skal man bedømme ud fra Manchester Uniteds første ti kampe denne sæson, kunne noget tyde på, at der er en lignende sæson undervejs i portugiserens anden sæson i spidsen for “de røde djævle”.

Her til eftermiddag var det Crystal Palace, det gik ud over, da de blev sendt hjem med en 4-0-nederlag. En præstation, som Mourinho kalder ’tilfredsstillende’.

– Det var tre point og en god præstation, siger Mourinho til BBC og fortsætter:

– Vi lagde stærkt ud, og vi sluttede stærkt. Vi kunne rotere. Vi vandt, og det er det allervigtigste.

Spillerne stærke mentalt

Portugiseren havde inden kampen en frygt for, at den lange tur til Rusland i midtugens Champions League-kamp ville give holdet en svaghed. Derfor var han nødt til at lave ændringer til dagens hold.

– Jeg havde mine bekymringer. Palace havde en hel uge at forberede sig i, men de mistede så spillere i løbet af ugen. Vi var omvendt nødt til at spille i Rusland, så jeg var nødt til at lave ændringer. Mentaliteten hos spillerne tillader mig at gøre det. Alle ønsker at spille.

– Jeg kunne se forskellen på trætheden mellem Mkhitaryan og Fellaini. Mkhitaryan spillede (i midtugen, red.), mens Fellaini ikke gjorde det. 

– Jeg har altid troet på Fellaini

Mourinho er i det hele taget glad for den start, holdet har fået på sæsonen. I skrivende stund ligger holdet øverst placeret i tabellen, og det er noget, som kan mærkes på spillerne, fortæller United-manageren.

– Vi har momentum, og spillerne er glade og fyldt med selvtillid, fortsætter Mourinho, som især har været glad for Marouane Fellainis indsats i sæsonen.

– Jeg har troet på Marouane siden første dag. Jeg prøver at give ham selvtillid og vise ham, hvor vigtig han er for holdet, slutter portugiseren.

LÆS OGSÅ: – Vi har selvtilliden

Manchester United har 19 point efter syv kampe i Premier League. Holdet har scoret 21 mål, hvilket er det højeste antal nogensinde i for United Premier League-historien.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

- Vi har selvtilliden

Næste artikel

Hodgson roser sit hold

ANNONCE