– Mourinho vil modbevise kritikerne

Mourinhos tidligere Porto-spiller Edgaras Jankauskas er ikke i tvivl om, at den portugisiske manager vil klare presset og få succes med Manchester United

José Mourinho har fået en blandet start som manager for Manchester United, og måtte forud for lørdagens sejr over Leicester lægge øre til en del kritik i medierne.

Edgaras Jankauskas, som selv spillede under Mourinho, da FC Porto i 2004 vandt Champions League, er dog ikke i tvivl om, at den portugisiske manager vil klare presset i storklubben.

– Han er både stærk og klog nok til at kunne klare det, så det ser jeg ikke som et problem. Han har netop udviklet en stærk mental styrke, så han kan klare sådanne situationer, siger Jankauskas, som nu fungerer som litausk landstræner, til goal.com.

Den 41-årige litau påpeger, at kritikken altid vil være en del af spillet – og det er Mourinho udmærket selv klar over, mener han.

– Kritikken er en del af spillet. Han har meget stor erfaring og kender spillereglerne. Han ved, at lunten I fodbold er ultrakort.

– Hvis en klub på Manchester Uniteds størrelse ikke præsterer i to eller tre kampe, så ved han, at kritikerne med glæde vil udføre deres arbejde.

Efter nederlag til Manchester City, Feyernoord og Watford fik Mourinhos mandskab i weekenden endelig brudt bylden med en 4-1-sejr over de engelske mestre.

I morgen kan sejrsstimen fortsætte. Det sker, når man hjemme på Old Trafford tager imod de ukrainske Europa League-debutanter fra FC Zorya Luhansk. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Januzaj ude i seks uger

Næste artikel

Neville: Potentiale i Rashford-Zlatan-makkerskab

ANNONCE