Mourinho: Vil vinde alt

Spillerne skal glemme de tre sidste sæsoner og fokusere på at vinde Premier League i stedet for top-fire, lyder det fra Mourinho.

Hvis der skulle herske tvivl, så er Jose Mourinho en mand, som ikke tøver med hverken at sætte sig selv under pres eller sætte barren højt, når det kommer til at vinde trofæer. 

Det står klart efter dagens pressemøde – hans første af slagsen som United-manager – hvor Mourinho gav udtryk for, at han ikke ønsker at tage til takke med blot at sikre billetten til Champions League i næste sæson. 

Han er kommet til United for at vinde. 

– Jeg har aldrig været god til at lege med ordene, eller gemme mig bag ord eller filosofier. Jeg har aldrig været god til det, og jeg vil ikke være god til det, udtaler han ifølge Sky Sports.

– Det ville være meget pragmatisk at sige: ‘Lad os kæmpe og prøve at komme tilbage i top-fire og Champions League’. Men jeg er ikke god til det, og jeg vil ikke være god til det.

– Jeg er mere aggressiv. Jeg vil vinde.

Mourinho ønsker derfor ikke, at spillerne skal tro, at en CL-billet er målsætningen i næste sæson.

– Jeg ønsker at glemme de sidste tre år. Jeg vil ikke have spillere, der tror det er nok bare at gøre det bedre (end sidste sæson, red.)

– Jeg vil have det hele. Jeg vil vinde kampe, jeg vil spille godt, jeg vil ikke indkassere mål. Jeg vil have fansene bag os.

53-årige Mourinho er i United på en fireårig kontrakt.

SALGET ER STARTET! Vil du opleve Anthony Martial, Wayne Rooney og de andre stjerner? Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Forrige artikel

Det sagde Mourinho på sit første pressemøde

Næste artikel

Video: Se Jose Mourinhos første pressekonference som United-manager

ANNONCE