Mourinho: Zlatan er klar til sin største udfordring

José Mourinho er lykkelig over at have sikret sig Zlatan Ibrahimovic, og siger at tiden i United bliver svenskerens største udfordring i karrieren.

Det var en de dårligst velbevarede hemmeligheder på fodboldens rygtebørs, da Zlatan Ibrahimovic efter måneders spekulationer endelig blev præsenteret som United-spiller i sidste uge. 

Her bliver han genforenet med José Mourinho. De to har en fælles fortid i Inter, hvor de udviklede et tæt forhold.

Og den nyudnævnte United-manager er da også særdeles begejstret over, at han igen får muligheden for at arbejde med den 34-årige svensker.

– Zlatan er Zlatan. Han vinder år efter år. Hans mål-statistik er helt utrolig, lyder det fra Mourinho i et interview med MUTV.

Mourinho er ikke i tvivl om, at Zlatan bliver en succes i United, selvom han kalder Zlatans udsigt til at skulle spille for United i Premier League for karrierens største udfordring, hans alder taget i betragtning. 

– Hans passion for spillet er utrolig, og det er kun grundet hans CV, hans passion og ambition, at han kan træffe den beslutning (om at spille for United, red.), der bliver den største udfordring i hans karriere.

– Det er den største klub, han nogensinde har spillet for, og den sværeste liga, han har spillet i. Han er kæmpe spiller. Jeg synes, det er en smuk ting, når en manager træner en spiller, og får ham under vingerne igen et par år senere. 

– Det er smukt, absolut smukt, fordi vores forhold var fantastisk set fra et personligt plan, og vores professionelle forhold var også fremragende. Efter et par år er vi sammen igen, så jeg er glad, og jeg ved, hvad han kan gøre for os.

Mourinho og Zlatan nåede kun at tilbringe 2008/09 sæsonen sammen i Inter, før svenskeren skiftede til Barcelona.

SALGET ER STARTET! Vil du opleve Anthony Martial, Wayne Rooney og de andre stjerner? Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Forrige artikel

Bookmaker: Matuidi til United

Næste artikel

Disse akademispillere har Mourinho givet debut

ANNONCE