Moyes afviser dårlig stil

Everton-manager Roberto Martinez har kritiseret Manchester United for deres opførsel, men David Moyes afviser, at klubben har gjort noget forkert.

Everton og Roberto Martinez er ikke helt tilfredse med måden, Manchester United har grebet buddene på Marouane Fellaini og Leighton Baines an på. Everton-manageren har åbent kritiseret United, men den kritik har ikke noget på sig.

Det mener i hvert fald David Moyes, der dog godt godt kan relatere til den situation, Martinez står i.

– Jeg forstår det bestemt. Men jeg ved også, at hvis jeg var Everton-manager, og Sir Alex kom og spurgte efter Leighton Baines og Marouane Fellaini, ville jeg have meget svært ved at beholde dem, for jeg har altid følt, at det rigtig at gøre var det rigtige for spillerne, siger Moyes ifølge The Telegraph.

– Vi kan kun gøre vores arbejde her. Roberto er i et nyt job, og jeg er sikker på, han vil komme til at forstå, hvordan Everton fungerer. Jeg ved præcis, hvordan Everton fungerer. Jeg tror, jeg har signet alle spillere i Everton, så jeg ved præcis, hvordan de fungerer.

Da United i første omgang bød 28 millioner pund (243 mio. kr.) for Fellaini og Baines, blev Everton svært fornærmede. Man mente, at buddet var en latterlig hån og langt under markedsværdien.

Det var dog bare et regulært bud og var ikke ment som en fornærmelse, fastholder Moyes.

– Der er på ingen måde mangel på repsekt. Det er bare et tilfælde, hvor vi har afgivet et bud, og vi offentliggjorde det ikke til nogen, siger Moyes og åbner samtidig op for, at klubben har tænkt sig at afgive flere bud.

– Buddet var, fra Manchester Uniteds synspunkt, en privat ting, og hvis og når vi foretaget et nyt bud, holder vi også det privat og hemmeligt. 

Flere engelske medier spekulerer i, at Uniteds nye bud vil lyde på 35 millioner pund eller lige over 300 millioner kroner.

Forrige artikel

Carrick er stadig sulten

Næste artikel

Meulensteen: Havde verdens bedste job

ANNONCE