Moyes: Bale skulle have været min første signing

David Moyes udtaler, at han var tæt på at bringe Gareth Bale ind som sin første signing som United-manager.

David Moyes havde en skuffende tid som træner i Manchester United, men havde også et skuffende første transfervindue, hvor det kun lykkedes ham at signe Marouane Fellaini.

Nu udtaler Moyes, at han havde sat alt ind for at gøre Gareth Bale til sin første signing som United-manager i sommervinduet 2013, der i samme transfervindue skiftede til Real Madrid fra Tottenham.

– Jeg ville have ham til at blive min første signing i United. Vi var tæt på, vi talte med ham, men hans hjerte lå i Real Madrid, og vi kunne ikke tale ham fra det, siger Moyes.

Dette transfervindue var generelt kendetegnende for, at Manchester United var tæt på mange spillere, men sjældent fik dem hentet til klubben. Heriblandt var Fabregas, Thiago og Ronaldo alle tæt på. Men den, der ifølge Moyes svier mest, er stadig Gareth Bale.

– Det var en stor skuffelse, da jeg så ham som en United-spiller. Jeg synes, han er en fremragende spiller og en all-round fremragende atlet, men vi kunne ikke tale ham fra det (Real Madrid-skiftet, red.), udtaler Moyes.

Gareth Bale skiftede sidenhen til Real Madrid for et daværende rekordbeløb, som indtil videre har budt på en tid med masser af skader, men også fire Champions League-titler.

 

Forrige artikel

Blog: Har United overhovedet en chance for at slå PSG?

Næste artikel

Startopstilling mod PSG

ANNONCE