Moyes beundrer Fergie

David Moyes mener, at alle managere bør tage ved lære af Sir Alex Ferguson, der på trods af sin fremskredne alder holder dampen oppe.

David Moyes vil elske at kunne kopiere Sir Alex Ferguson og selv stå i spidsen for en topklub, når han har rundet de 70. 

Det fortæller Everton-manageren, der kun har roser til overs for sin kollega, der er en levende trænerlegende. 

– Jeg tror, at jeg ville. Men om jeg kan? Det ved jeg ikke. Han er måske et unikum, Sir Alex. Han har et batteri, der bare bliver ved og ved, lader det til, siger Moyes til Espn. 

Han peger på, at den 71-årige skotte er et godt eksempel på, at man i dag bør passe på sit helbred, hvis man vil fortsætte på højeste niveau i årevis. 

– Jeg ved ikke, om jeg vil kunne fortsætte så lang tid, men jeg tror, at folk i denne verden generelt bliver nødt til at arbejde længere, være sundere og passe bedre på sig selv. Det er Sir Alex i hvert fald. Så vi andre må bare følge hans eksempel og se, om vi kan følge med ham, fortsætter Moyes, der selv netop er fyldt 50. 

David Moyes er flere gange blevet kædet sammen med jobbet i Manchester United, når Ferguson engang lader sig pensionere. 

Ferguson har da også flere gange selv rost sin landsmand. Det ændrer dog ikke på, at Moyes efter mere end 10 år i spidsen for Everton stadig har sit første trofæ til gode.  

 

Forrige artikel

Fergie er den rigeste manager

Næste artikel

U21: Skuffende nederlag mod Wolves

ANNONCE