Fortune: Spillerne respekterer Giggs

Den tidligere Manchester United-spiller Quinton Fortune nyder synet af Ryan Giggs som manager for Manchester United.

I går blev David Moyes som bekendt fyret som manager for Manchester United. Ryan Giggs har fået tjansen i de resterende fire kampe i denne sæson og stod for dagens træning på Carrington.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Den tidligere Manchester United-spiller Quinton Fortune ønsker Giggs held og lykke i rollen. Samtidig mener sydafrikaneren, at Giggs nyder respekt hos spillerne, hvilket flere medier spekulerede i, at David Moyes ikke gjorde.

– I de sidste par sæsoner, og særligt i denne sæson, har jeg set ham hjælpe til med træningen. Spillerne har ufattelig meget respekt for ham, siger Fortune til MUTV.

Den tidligere Manchester United-spiller Quinton Fortune nyder synet af sin tidligere holdkammerat, Giggs, i managerrollen.

– Det var lidt mærkeligt at se ham stå der som “the boss” her til morgen med Nicky Butt ved siden af. Samtidig føltes det også normalt, siger Fortune, der er tilknyttet klubbens tv-kanal, og uddyber:

– Jeg kørte til træning og tænkte på, hvor smukt det er. Han voksede op her, han spillede her – det samme gælder Nicky Butt – og nu er han midlertidig manager. Det var et smukt syn for klubben at se de to der.

Der er stadig fire kampe tilbage for Manchester United i denne sæson. Alle er i Premier League, og selvom der ikke er mulighed for at spille med om de sjove pladser, opfordrer Fortune United til at slutte af med manér.

– Det vigtigste nu er at sørge for, at vi vinder de fire kampe, vi har tilbage. Vi skal levere præstationer, som fansene kan være stolte af, konkluderer 36-årige Fortune

De fire omtalte kampe er mod Norwich, Sunderland og Hull på Old Trafford, samt en udekamp i Sydengland mod Southampton.

Forrige artikel

United-aktie på højeste niveau i et år

Næste artikel

Moyes bryder tavsheden

ANNONCE