Moyes: Der vil ske ændringer

Manageren gør det klart, at han har tænkt sig at købe flere spillere, efter det står klart, at alle mand har fået deres chance, men holdet ikke har været godt nok.

De fleste kan blive enige om, at en syvendeplads i Premier League ikke er noget at råbe hurra for, når man hedder Manchester United, og det har David Moyes tænkt sig at tage konsekvensen af. Han har ikke tænkt sig at leve med middelmådighed, og derfor vil han købe nye spillere. 

– Jeg vil ikke acceptere det. Jeg er skuffet over, at vi ikke er i en meget stærkere position. Jeg er skuffet over, hvordan vi har spillet. I sidste ende tager jeg ansvaret – og det skal jeg nok. Men jeg vil rette op på det. Jeg har tænkt mig at hente bedre spillere ind. Der kommer flere, sagde han ved dagens pressemøde.

De nye tilgang kommer dog først til sommer. Moyes har ellers givet de nuværende spillere en chance for at bevise deres værd, efter sidste sommer bød på et dårligt transfervindue.

– Desværre tror jeg ikke, der kommer flere i januar. Men det vil forandre sig. Jeg har sagt mange gange, at jeg har givet hver spiller muligheden for at spille og vise, hvad de kan, siger han. 

– Sommertransfervinduet var ikke et godt et for os. Jeg var ny i jobbet. Vi var ved at lære alle at kende, og vi havde en ny administrerende direktør. Jeg var ved at lære spillerne og truppen. Vi har haft en god chance for at se på det. Vi skal starte med at foretage nogle ændringer, og vi vil forsøge at få det til at ske.

Forrige artikel

Moyes afviste Rooney-spørgsmål

Næste artikel

Moyes bekræfter duo-skifte

ANNONCE