Moyes indrømmer: Ville også have Baines

David Moyes afslører, at grunden til at aftalen med Fellaini først kom i hus i sidste sekund, var at man også ville have Leighton Baines.

På dagens pressemøde, hvor nyindkøbet Marouane Fellaini samtidig blev formelt præsenteret som spiller i United, kunne manager David Moyes løfte sløret for hvorfor handlen trak ud.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Vi valgte at gennemføre handlen med Fellaini lige før vinduet lukkede i, da vi også gerne ville have haft Baines. Beslutningen om at dele handlen op i to skete i sidste øjeblik, fortæller Moyes.

Baines kom altså ikke til United, i hvert fald ikke i denne omgang, men det lykkedes at få Fellaini til Old Trafford, og i følge Moyes har belgieren gjort det glimrende i sine første dage som United-spiller. Så godt, at han nok får spilletid i morgdagens kamp mod Crystal Palace.

– Vi skal spille mange kampe, og jeg vil spille på mange forskellige måder, og her passer Maroaune perfekt ind. Det har været spændende at se ham i træningen denne uge, han er faldet fint til og virker til at føle sig hjemme. Jeg tror vi vil involvere ham hurtigt, siger David Moyes.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Fellaini: Er kommet for at vinde trofæer

Næste artikel

Powell vil gøre som Cleverley

Relaterede artikler
Gå til siden

Transferjournalister: Rabiot-handlen er iskold

Manchester United og Juventus var enige om en handel og der har været positive møder med spillerens lejr om et skifte til Manchester United. Nu skriver velrenommerede journalister, at handlen er droppet.
Gå til siden

Richard Fay: United overvejer Dembele

Richard Fay fra Manchester Evening News skriver tirsdag, at Manchester United nu igen har rettet sigtekornet mod Moussa Dembele fra Lyon. Klubben skulle angiveligt være i kontakt med spillerens repræsentanter.
ANNONCE
Total
0
Share