Moyes indrømmer: Ville også have Baines

David Moyes afslører, at grunden til at aftalen med Fellaini først kom i hus i sidste sekund, var at man også ville have Leighton Baines.

På dagens pressemøde, hvor nyindkøbet Marouane Fellaini samtidig blev formelt præsenteret som spiller i United, kunne manager David Moyes løfte sløret for hvorfor handlen trak ud.

– Vi valgte at gennemføre handlen med Fellaini lige før vinduet lukkede i, da vi også gerne ville have haft Baines. Beslutningen om at dele handlen op i to skete i sidste øjeblik, fortæller Moyes.

Baines kom altså ikke til United, i hvert fald ikke i denne omgang, men det lykkedes at få Fellaini til Old Trafford, og i følge Moyes har belgieren gjort det glimrende i sine første dage som United-spiller. Så godt, at han nok får spilletid i morgdagens kamp mod Crystal Palace.

– Vi skal spille mange kampe, og jeg vil spille på mange forskellige måder, og her passer Maroaune perfekt ind. Det har været spændende at se ham i træningen denne uge, han er faldet fint til og virker til at føle sig hjemme. Jeg tror vi vil involvere ham hurtigt, siger David Moyes.

Forrige artikel

Fellaini: Er kommet for at vinde trofæer

Næste artikel

Powell vil gøre som Cleverley

ANNONCE