Powell vil gøre som Cleverley

Nick Powell skal tilbringe resten af sæsonen hos Wigan, og håber at kunne følge i Tom Cleverleys fodspor, og slå igennem i United efter udlån til Championship-klubben.

Nick Powell blev i sidste øjeblik af transfervinduet sendt på lån hos Wigan i den næstbedste engelske række. Her skal den unge midtbanespiller få erfaring og forhåbentlig få masser af spilletid. Det ser den 19-årige Powell frem til.

– Jeg snakkede med David Moyes, og vi var begge enige om, at jeg har brug for flere kampe på højt niveau. Det kan jeg forhåbentlig få i Wigan. Det er altid vigtigt at få erfaring, uanset hvilken division du spiller i. Jeg har indtil videre spillet Premier League, og i League One med Crewe, nu skal jeg så spille Championship, og jeg håber jeg kan vise mig lidt frem, siger Powell.

Wigan havde i 2010/11 en anden ung midtbanespiller på lån fra United. Tom Cleverley havde stor succes i Wigan, og fik sit gennembrud på Old Trafford efter en sæson med masser af spilletid hos Wigan. Nu håber Nick Powell han kan følge i Cleverleys fodspor.

– Jeg snakkede med Cleverley før jeg kom hertil. Han fortalte mig hvor fantastisk en tid han havde haft i klubben, og hvordan det havde hjulpet hans udvikling, siger Powell til Wigans hjemmeside.

Forrige artikel

Moyes indrømmer: Ville også have Baines

Næste artikel

Moyes tager ingen chancer med Rooney

ANNONCE