Moyes: Jeg har skammet mig

David Moyes indrømmer, at han til tider har haft svært ved at se Manchester Uniteds fans i øjnene efter skuffende resultater.

Manager David Moyes var en meget lettet mand efter Manchester Uniteds 3-0-sejr over Olympiakos i Champions League onsdag. Den skotske manager har ellers haft en svær debutsæson i managersædet for de forsvarende engelske mestre.

Optakten til Champions League-kampen var bestemt heller ikke præget af positiv omtale af manageren. Efter hjemmebanenedslagtningen mod Liverpool var flere begyndt at prædike, at enden var nær for Moyes, der indrømmer, at han til tider har skammet sig over holdets præstationer.

– Det største ved sejren i onsdag var, at jeg kunne se fansene i øjnene, fordi vi havde givet dem noget at glæde sig over, og vi havde ingenting at skamme os over ved vores præstation, siger Moyes til Manchester Evening News.

– I andre kampe, har jeg skammet mig, fordi holdet ikke har spillet godt nok, og jeg ikke har valgt et hold, der leverede et resultat, der var godt nok, indrømmer manageren.

I denne sæson er Manchester United til tider blevet kritiseret for at spille uden engagement. Netop den egenskab var Moyes særligt glad for at se mod Olympiakos onsdag.

– Selvfølgelig ville jeg have den type mentalitet, den indstilling. Jeg synes, fra første minut, at spillerne viste et exceptionelt engagement, mener Manchester United-manageren og fortsætter:

– Folk til kampen må have tænkt: ’hold da op, de er tændt i dag’. Sådan kunne jeg godt tænke mig, at det var hver eneste gang. Ikke kun når vi er 2-0 bagud.

Lørdag skal Manchester United

Nu kigger Moyes frem mod næste opgave, hvor Manchester United skal forsøge at bære formen fra Olympiakos-kampen ind i Premier League. Manchester United møder West Ham på udebane.

– Det bliver en svær kamp mod West Ham. Det er en svær kamp for alle. Sam Allardyce har gjort et fremragende stykke arbejde i løbet af årene. Jeg kigger ned igennem ligaen, på hvordan folk som Tony Pulis og Sam Allardyce har gjort det. På en eller anden måde får de hold til at vinde kampe og få resultater, reflekterer Moyes.

Tidligere på sæsonen var West Ham tippet til rykke ned af mange, og Sam Allardyce var angiveligt tæt på at få en fyreseddel. Situationen er nu helt anderledes. West Ham ligger komfortabelt i midten af tabellen.

– Sam var i en lav position, og han har vendt, men jeg tror ikke, at man skal være overrasket, på grund af de ting, han har gjort med andre hold i Premier League i løbet af årene. Han har altid haft hårdtarbejdende, konkurrencedygtige hold, der kan skabe resultater. Derfor har han haft så meget succes, roser den 50-årige manager.

Der er ikke plads til sentimentalitet, når de to managere møder hinanden i Premier League lørdag. Kampen fløjtes i gang kl. 18.30.

Forrige artikel

Finale på Den Glade Gris i dag - Gratis fadøl

Næste artikel

Startopstillingen mod West Ham

ANNONCE