Moyes kritiserer United for transferpolitik

2. juledag gæster David Moyes Old Trafford for første gang siden sin fyring i 2014. Skotten langer ud efter klubbens nye indkøbsfilosofi.

David Moyes fik blot en enkelt sæson som Sir Alex Fergusons afløser i United. Skotten fik aldrig rigtigt ro efter et sommer transfervindue, hvor det kun lykkes at hente Fellaini på vinduets sidste dag.

Det var, som om Moyes aldrig kom sig over den heftige kritik ovenpå det vindue. Siden managerens afgang er kæmpeprofiler som Angel di Maria, Zlatan og Paul Pogba blevet præsenteret på Old Trafford, og Moyes mener, at klubben har givet køb på nogle af deres værdier.

– Der er sket ændringer i klubben, men det er sådan, de har valgt at gøre det. Tidligere ønskede de ikke at konkurrere med de andre klubber på markedet. De gjorde, hvad de tænkte var rigtigt, og brugte pengene fornuftigt, siger Moyes til BBC.

– Det er måske noget, der har ændret sig på grund af klubbens nuværende situation. Men Sir Alex var altid bare klog og fornuftig på markedet. 

Selvom Moyes kritiserer klubben for de beløb, der er spenderet de sidste par år, så fortæller han, at han var tæt på at hente Bale, Kroos og Fabregas. Spillere der heller ikke ville have været helt billige.

– Da jeg kom var min første prioritet Gareth Bale. Jeg følte hele vejen igennem, at Bale var United-spiller. Vi tilbød faktisk et højere beløb end Real Madrid, men Bale ville til Real Madrid.

– Den anden spiller, jeg ville have, var Fabregas. Indtil sidste øjeblik troede vi også, han var United-spiller. I løbet af januar havde vi også en aftale med Kroos, der skulle komme om sommeren.

David Moyes blev som bekendt fyret i april 2014, og derefter blev Toni Kroos-handlen ikke til noget alligevel. I stedet tog tyskeren til Real Madrid, hvor han har haft stor succes.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Pulis bekræfter Schneiderlin-bud

Næste artikel

Optakt: Manchester United - Sunderland

ANNONCE